Pütürge İlkokulu
Taşbaşı Mah. Akseki Sk. No 14 Pütürge/MALATYA
544 749 1916

VİZYON

Gelişen, üreten ve öğrenen örgüt olarak ilçemizde marka okul olmak Çabalarımız araştırmacı, yaratıcı, sorgulayıcı, düşünen ve akilci beyinler yetiştirmek.

MİSYON

Biz, öğrencilerimizi, gelişimsel rehberlik anlayışı ile beden, zihin, ahlak ve duygu bakımından dengeli ve sağlıklı bir şekilde akademik başarıyı yakalamış, demokrasiyi içselleştiren, ülkesine bağlı, milli kültür ve değerlerini benimseyen, yaşam boyu öğrenmeyi esas alan, yaşam becerisi kazanmış, çağın model bireyleri olarak yetiştirmek için varız

BAŞARILAR

Okulumuz 2019 yılında ilkokullar arası bilgi yarışmasında ilçe birinciliği, 2019-2020 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ilkokullar arası futbol turnuvasında ilçe ikinciliği elde etmiştir.

Tam gün

İNG

69 KM 3km

Yerleşim Yeri Bilgisi

Taşbaşı Mah.Akseki Sk.No: 14 (Yatılı Bölge Ortaokulu Yerleşim Alanı İçi) Pütürge/MALATYA

Proje Çalışmaları

2018-2019 Eğitim-Öğretim yılında ´´Beceri Temelli Okullar Projesi´´ yürütülmüş olup proje kapsamında okulumuza; Görsel Sanatlar Atölyesi, Müzik Atölyesi ve Salon Sporları Atölyesi kazandırılmıştır. 2021-2022 Eğitim/Öğretim yılında da ´´ Mavi Bilyeden Uzaya, Satürn´´ adlı E-Twinning projesi yürütülmektedir.